Mormors Have søker pedagog!

Vi søker nå flere pedagogiske ledere!

Ønsker du muligheten til å påvirke din egen hverdag? Til å jobbe sammen med faglig sterke og gode kollegaer som støtter, oppmuntrer og heier på hverandre hver eneste dag? Ønsker du å jobbe i et miljø med muligheter for faglig utvikling, konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger?

Da er du kanskje akkurat den vi ser etter!

Mormors Have barnehage og Langekjenntunet barnehage søker flere dyktig og engasjert pedagoger til våre barnehager.

Som pedagogisk leder vil du ha et overordnet ansvar for å sikre et trygt og stimulerende læringsmiljø for barna. Du vil være en viktig ressursperson for både personalet og foreldre, og bidra til å utvikle barnehagens pedagogiske program i tråd med gjeldende retningslinjer og faglige prinsipper.

Vi ser etter deg som vil være med å utvikle og tilrettelegge læringsaktiviteter som fremmer barnas utvikling og nysgjerrighet. Som evner å skape en trygg og inkluderende atmosfære for alle barn i samarbeid med resten av personalet.

Som har utdanning som barnehagelærer, eller tilsvarende pedagogisk utdanning. Du må gjerne ha erfaring fra arbeid i barnehage fra tidligere. Du må ha evner til å motivere, engasjere og skape gode relasjoner med barn og deres foreldre. Ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og ha kunnskap og interesse for barns læring og utvikling.

Mormors Have

Mormors Have ligger i et nyetablert boligområde på Gamlegrendåsen Syd i Kongsberg. Vi har 105 plasser for barn i alderen 0-5 år. Barnehagen er inspirert av «Mormors hus i skogen» og har smårutete vinduer og hjemmekoselig atmosfære.
For oss er frilek viktig, og vi har organisert barnehagen slik at barna er sammen på tvers av alder. Barna står fritt til å velge hvilke aktiviteter de vil drive med selv. Aktivitetstilbudet tilrettelegges slik at alle barna får utfordringer tilpasset sin alder og sitt utviklingsnivå.

Vi er stolte av å kunne tilby en trygg og inkluderende læringsarena for barna både innendørs og ute i naturen. Vi tror på å gi barna mangfoldige og berikende opplevelser som bidrar til deres utvikling og vekst.
Som en del av vårt dedikerte team vil du ha muligheten til å påvirke barnas barndom gjennom kreativitet, omsorg og fokusert pedagogisk veiledning.

Les mer om våre verdier her.

Langekjenntunet

Langekjenntunet er vår nyeste barnehage og stod ferdig i 2008. Den er inspirert av dansk bondegårdstil med hovedhus, vuggestue, låve og et tun. Barnehagen ligger i et etablert boligområde Nord på Gamlegrendåsen. Vi har 92 plasser for barn 0-5 år.

Barnehagen, som er på 1100 kvm, ligger på en fem mål stor skogstomt og ligger rett ved tur- og skiløyper. Uteområdet vårt er kupert og vil utfordre barn i alle aldre. Vi har beholdt mange trær på tomta som gir ly om vinteren og skygge om sommeren. Området er stort og mangfoldig og har godt med utfordringer for store og små barn. Vi har både asfaltert plass, bakker og stier i tillegg til en lang sykkelløype.

Innendørs har vi dukkerom med egen “leilighet”, bibliotek, to formingsrom, legorom, bilrom, et scene/lys/drama-rom og et rom for rollelek. Låven vår har eget baksterom, kunstverksted og gymsal. I alle våre barnehager er det lagt stor vekt på et godt arbeidsmiljø for store og små. Lyd, lys og luft er det derfor lagt stor vekt på. De aller minste holder til i Vuggestua som ligger tett inntil de andre basene så de kan gå på besøk til de større barna når de ønsker det.

Det er ca 3 km til Kongsberg sentrum og det er kort vei til buss og butikk.

FOR ALLE VÅRE ANSATTE TILBYR VI:

 • Et spennende og aktivt personalmiljø
 • Mulighet til å påvirke din egen hverdag
 • Dyrking av dine spesialområder
 • Kurs og kompetanseheving
 • Tarifflønn (PBL), pensjonsavtale (PBL) og forsikring (PBL)
 • IA-avtale
 • Barnehageplass
 • Personalturer
 • Teamprofilering (TMSDI)
 • Coaching/veiledning

Vil du vite mer om hvordan er det å jobbe i Mormors Have? Les hva Vigdis, som er pedagogisk leder hos oss, forteller her.

Du som skal jobbe som pedagogisk leder hos oss må oppfylle følgende krav:

 • Være utdannet barnehagelærer
 • Kunne snakke og skrive godt norsk, tilsvarende nivå B2
 • Være allsidig og ansvarsbevisst
 • Ha lederegenskaper og være interessert i utvikling innen ledelse
 • Ha interesse for og erfaring med barn, og gjerne ulike barnehagers driftsformer
 • Være blid og positiv, ta utfordringer på strak arm
 • Kunne jobbe i et stort miljø og samarbeide godt med både kollegaer, ledelse og barna

Pedagogprogram 

Barnehagene Mormors Have og Langekjenntunet eies av TeB Eiendom AS. Som ansatt hos oss vil du være en del av våre barnehagers pedagogteam. Du vil samarbeide tett med eier, daglig leder, pedagoger i begge barnehagene.

Arbeidstiden er 06.30-17.00 i turnus.

Er du den vi ser etter? 

Send oss gjerne en epost.

Gro-Hege Einarsen daglig leder i Mormors Have
Telefon: 482 52 230
gro-hege@barnehageledelse.no

Marita Gudmundsen daglig leder i Langekjenntunet
Epost: marita@barnehageledelse.no