Alle måltider servert

I barnehagen vår er vi opptatt av godt kosthold. Vi har vår egen barnehagekokk, og barna får servert tre måltider hver dag – frokost, lunsj og ettermiddagsmat/frukt.

Dette er med på å gjøre hverdagen enklere for deg som forelder, og på denne måten skaper vi mange fine stunder rundt matbordet for barna våre.

Varm lunsj to dager i uka

Hver dag serveres det frokost, lunsj og ettermiddagsmat/frukt i barnehagen. To dager i uka lager kokken vår varm mat til lunsj. Serveringen er variert, fordi det er viktig at barna får smake på litt forskjellig. Vi bruker sunne matvarer i rettene som serveres. Til frokost er det blant annet egenprodusert kornblanding, knekkebrød, havregrøt, og selvfølgelig brødskiver.

Rundstykkedag og turdag

En dag i uka er det rundstykkedag. Da får barna servert varme rundstykker til lunsj, og de får til og med være med på å lage rundstykkene selv.

Er vi på tur tar vi med mat fra barnehagen, som tilberedes enten i Skautrollet Vitenbase eller ute i naturen.

Les om Skautrollet Vitenbase her.

Mat for de minste

Noen av de minste barna våre er ikke klare for å spise akkurat det samme som de andre barna ennå, og da tilpasser vi selvfølgelig serveringen til deres behov. I dialog med foreldrene finner vi ut av hva som passer best for deres lille. Det kan være grøt, middagsglass, morsmelkerstatning eller annet.

Barna våre er aktive, og påfyll av næring i løpet av dagen er viktig. Barn som er sultne utenom de faste måltidene får selvfølgelig av matbit av den ansatte på kjøkkenet.

Les mer om kosthold i barnehagen vår her

Her kan du søke barnehageplass