Bildegalleri: Foreldre og barn på julefrokost

Hvert år ved førjulstider arrangeres det tradisjonsrik julefrokost ved Mormors Have og Langekjenntunet barnehager. Daglig leder i Mormors Have Gro Hege Einarsen forteller at det er både sosialt, hyggelig og fungerer som et flott avbrekk i en ellers hektisk førjulstid.


Livia Guina Kapetanic(2) går sitt første år i barnehagen. I dag hadde hun med seg begge foreldrene på julefrokost i Mormors Have. Nenad Kapetanic (t.v.) og Mary Jo Yce Guina sammen med datteren Livia.

─ Det er et veldig positivt tiltak med julefrokost i barnehagen, et positivt samlingssted både for foreldre og barn. Datteren vår Livia har akkurat begynt i barnehagen, men allerede nå ser vi at det har blitt som et hjem for henne, forteller pappaen til Livia stolt.


Grimaser foran kamera: Ben McBain sammen med sønnen Sverre (2).

─Et veldig koselig og bra initiativ med god mat og god stemning, forteller Ben.

Se flere bilder fra julefrokosten nedenfor.