MENY

Bildegalleri: Snart begynner bjørnene på skolen

Tirsdag 16. juni var det duket for den høytidelige avslutningen for bjørnene i Mormors Have barnehage. Foreldrene til bjørnene var invitert til Skautrollet for å markere overgangen fra barnehagebarn til skolebarn. 

Daglig leder ved Mormors Have barnehage, Gro Hege Einarsen forteller om en følelsesladet avslutning for bjørnene som nå skal starte på skolen i august. Musikk, sang og pølsegrilling stod på programmet under avslutningsdagen i sommervarmen ved Skautrollet.

– Det er klart vi har blitt glade i barna vi har i barnehagen. Mange av de har vært her siden de var spedbarn og måtte som spedbarn flest ha hjelp til det meste. Når vi nå sender de avgårde som skolebarn er det som langt mer selvstendige individer, noen har kanskje lært seg å lese allerede, andre trenger litt mer tid, forteller Gro Hege.

NB! Bjørnene er i samme Kohort. Regler for smittevern ble ivaretatt under avslutningen.

Se bilder fra avslutningen:

 


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


MORMORS HAVE - AAGE HÅKONSENS VEI 9 - 3610 KONGSBERG - TLF 477 10 555

www.mormorshave.no

Cookies | Personvern