MENY

Mormors Have søker pedagog!

Vi har nå en ledig stilling som pedagogisk leder i Mormors Have barnehage.

Stillingen er fast og 100%. 

Ønsker du muligheten til å påvirke din egen hverdag? Til å jobbe sammen med faglig sterke og gode kollegaer som støtter, oppmuntrer og heier på hverandre hver eneste dag? Ønsker du å jobbe i et miljø med muligheter for faglig utvikling, konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger?

Da er du kanskje akkurat den vi ser etter!

Mormors Have barnehage søker en dyktig og engasjert pedagog til vår barnehage.

Som pedagogisk leder vil du ha et overordnet ansvar for å sikre et trygt og stimulerende læringsmiljø for barna. Du vil være en viktig ressursperson for både personalet og foreldre, og bidra til å utvikle barnehagens pedagogiske program i tråd med gjeldende retningslinjer og faglige prinsipper.

Vi ser etter deg som vil være med å utvikle og tilrettelegge læringsaktiviteter som fremmer barnas utvikling og nysgjerrighet. Som evner å skape en trygg og inkluderende atmosfære for alle barn i samarbeid med resten av personalet.

Som har utdanning som barnehagelærer, eller tilsvarende pedagogisk utdanning. Du må gjerne ha erfaring fra arbeid i barnehage fra tidligere. Du må ha evner til å motivere, engasjere og skape gode relasjoner med barn og deres foreldre. Ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og ha kunnskap og interesse for barns læring og utvikling.

En stor barnehage med et stort hjerte 

Mormors Have ligger i et nyetablert boligområde på Gamlegrendåsen Syd i Kongsberg. Vi har 105 plasser for barn i alderen 0-5 år. Barnehagen er inspirert av «Mormors hus i skogen» og har smårutete vinduer og hjemmekoselig atmosfære.
For oss er frilek viktig, og vi har organisert barnehagen slik at barna er sammen på tvers av alder. Barna står fritt til å velge hvilke aktiviteter de vil drive med selv. Aktivitetstilbudet tilrettelegges slik at alle barna får utfordringer tilpasset sin alder og sitt utviklingsnivå.

Vi er stolte av å kunne tilby en trygg og inkluderende læringsarena for barna både innendørs og ute i naturen. Vi tror på å gi barna mangfoldige og berikende opplevelser som bidrar til deres utvikling og vekst.
Som en del av vårt dedikerte team vil du ha muligheten til å påvirke barnas barndom gjennom kreativitet, omsorg og fokusert pedagogisk veiledning.

Les mer om våre verdier her.

FOR ALLE VÅRE ANSATTE TILBYR VI:

 • Et spennende og aktivt personalmiljø
 • Mulighet til å påvirke din egen hverdag
 • Dyrking av dine spesialområder
 • Kurs og kompetanseheving
 • Tarifflønn (PBL), pensjonsavtale (PBL) og forsikring (PBL)
 • IA-avtale
 • Barnehageplass
 • Personalturer
 • Teamprofilering (TMSDI)
 • Coaching/veiledning

Vil du vite mer om hvordan er det å jobbe i Mormors Have? Les hva Vigdis, som er pedagogisk leder hos oss, forteller her.

 

Du som skal jobbe som pedagogisk leder hos oss må oppfylle følgende krav:

 • Være utdannet barnehagelærer
 • Kunne snakke og skrive godt norsk, tilsvarende nivå B2
 • Være allsidig og ansvarsbevisst
 • Ha lederegenskaper og være interessert i utvikling innen ledelse
 • Ha interesse for og erfaring med barn, og gjerne ulike barnehagers driftsformer
 • Være blid og positiv, ta utfordringer på strak arm
 • Kunne jobbe i et stort miljø og samarbeide godt med både kollegaer, ledelse og barna

 

Pedagogprogram 

Barnehagen Mormors Have på Kongsberg eies av TeB Eiendom AS. Som ansatt hos oss vil du være en del av våre barnehagers pedagogteam. Du vil samarbeide tett med eier, daglig leder, pedagoger i barnehagen og i den andre barnehagen vår, Langekjenntunet Barnehage.

Arbeidstiden er 06.30-17.00 i turnus. Beliggenheten vår er på Gamlegrendåsen Nord i Kongsberg.

Er du den vi ser etter? 

Send en epost til daglig leder, Gro-Hege Einarsen, så tar vi en prat.

Mormors Have:
Gro-Hege Einarsen, Daglig leder
Telefon: 482 52 230
gro-hege@barnehageledelse.no

 


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


MORMORS HAVE - AAGE HÅKONSENS VEI 9 - 3610 KONGSBERG - TLF 477 10 555

www.mormorshave.no

Cookies | Personvern