MENY
Leker i barnehagen

Ledig stilling: Bli en av oss!

Vi har nå ledig stilling som pedagogisk leder i Mormors Have barnehage. Stillingen er et 100% vikariat fram til 31.07.2021, med mulighet for fast ansettelse. Perfekt for deg som ønsker å være med på å forme barns fremtid!

Her i Mormors Have barnehage har vi 95 plasser for barn i alderen 0 til 5 år. Med vårt pedagogiske syn på barn og barndom har vi organisert barnehagen i en hverdag der barna i frileiken er sammen på tvers av alder og i stor grad selv velger sine aktiviteter. De voksnes oppgave er å motivere og veilede barna i å ta de rette valgene for seg selv. Aktivitetstilbudet skal tilrettelegges slik at alle barna får utfordringer tilpasset sin alder og sitt utviklingsnivå. Barnehagene legger vekt på å gi barn gode og allsidige erfaringer både inne og ute i naturen. Vi søker deg som kan gi barna disse opplevelsene.

Les mer om våre verdier her.

FOR ALLE VÅRE ANSATTE TILBYR VI:

 • Et spennende og aktivt personalmiljø
 • Mulighet til å påvirke din egen hverdag
 • Dyrking av dine spesialområder
 • Kurs og kompetanseheving
 • Tarifflønn (PBL), pensjonsavtale (PBL) og forsikring (PBL)
 • IA-avtale
 • Barnehageplass
 • Personalturer
 • Kommunikasjonsprofilering – Kom Pro
 • NLP coaching/veiledning

Den vi ønsker oss

Du som skal jobbe som pedagogisk leder hos oss må være:

 • Utdannet barnehagelærer
 • Kunne snakke og skrive godt norsk, tilsvarende nivå B2

Alle som skal jobbe hos oss må være:

 • Allsidig og ansvarsbevisst
 • Ha interesse for og erfaring med barn, og gjerne ulike barnehagers driftsformer
 • Blid og positiv
 • Kunne jobbe i et stort miljø og samarbeide godt med mange barn og kollegaer

Barnehagene Mormors Have på Kongsberg eies av TeB Eiendom AS. Som ansatt hos oss vil du være en del av våre barnehagers pedagogteam. Du vil samarbeide tett med eier, daglig leder, pedagoger i barnehagen og i den andre barnehagen vår. Som pedagog må du ha lederegenskaper og være interessert i utvikling innen ledelse.

Vi kan gi deg unike muligheter hvis du er den rette. Vi legger stor vekt på personlig egnethet! 

Arbeidstiden er 06.30-17.00 i turnus. Beliggenheten vår er på Gamlegrendåsen Nord i Kongsberg.

Kanskje er du den rette for oss? Send oss en e-post, så avtaler vi en prat.

Mormors Have:
Gro-Hege Einarsen
tlf 482 52 230
gro-hege@barnehageledelse.no

 


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


MORMORS HAVE - AAGE HÅKONSENS VEI 9 - 3610 KONGSBERG - TLF 477 10 555

www.mormorshave.no

Cookies | Personvern