MENY
Mormors Have barnehage

Besøksdag i Mormors Have

Skal du søke barnehageplass i år?

Lørdag 8. februar kl. 9.30-11.30 er du velkommen på besøk til oss.

Vi holder dørene åpne for deg som søker barnehageplass i år, og som ønsker å vite litt mer om Mormors Have. Det serveres enkel lunsj til liten og stor, med innslag fra det daglige mattilbudet i barnehagen.

Du finner oss i Aage Håkonsens vei 9. Velkommen!

Les mer om kostholdet i Mormors Have her. 

Slik søker du barnehageplass.


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


MORMORS HAVE - AAGE HÅKONSENS VEI 9 - 3610 KONGSBERG - TLF 477 10 555

www.mormorshave.no

Cookies | Personvern