MENY

Bildegalleri: Foreldre og barn på julefrokost

Hvert år ved førjulstider arrangeres det tradisjonsrik julefrokost ved Mormors Have og Langekjenntunet barnehager. Daglig leder i Mormors Have Gro Hege Einarsen forteller at det er både sosialt, hyggelig og fungerer som et flott avbrekk i en ellers hektisk førjulstid.


Livia Guina Kapetanic(2) går sitt første år i barnehagen. I dag hadde hun med seg begge foreldrene på julefrokost i Mormors Have. Nenad Kapetanic (t.v.) og Mary Jo Yce Guina sammen med datteren Livia.

─ Det er et veldig positivt tiltak med julefrokost i barnehagen, et positivt samlingssted både for foreldre og barn. Datteren vår Livia har akkurat begynt i barnehagen, men allerede nå ser vi at det har blitt som et hjem for henne, forteller pappaen til Livia stolt.


Grimaser foran kamera: Ben McBain sammen med sønnen Sverre (2).

─Et veldig koselig og bra initiativ med god mat og god stemning, forteller Ben.

Se flere bilder fra julefrokosten nedenfor.

 


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


MORMORS HAVE - AAGE HÅKONSENS VEI 9 - 3610 KONGSBERG - TLF 477 10 555

www.mormorshave.no

Cookies | Personvern