MENY
Jente som husker i barnehagen

Vi søker pedagogiske ledere!

Nå har vi ledige stillinger, faste og vikariater, som 100% pedagogiske ledere i Mormors Have i Kongsberg, med tiltredelse 1.08.2019.

Hos oss får du:

  • Gode muligheter for personlig utvikling
  • Mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag
  • Uante muligheter for den rette, med samarbeid på tvers og i team

Les mer om hvordan det er å jobbe i Mormors Have her.

Mormors Have barnehage i Kongsberg har 95 plasser for barn i alderen 0 til 5 år. Med vårt pedagogiske syn på barn og barndom har vi organisert barnehagen i en hverdag der barna i frileiken er sammen på tvers av alder og i stor grad selv velger sine aktiviteter. De voksnes oppgave er å motivere og veilede barna i å ta de rette valgene for seg selv. Aktivitetstilbudet skal tilrettelegges slik at alle barna får utfordringer tilpasset sin alder og sitt utviklingsnivå. Barnehagene legger vekt på å gi barn gode og allsidige erfaringer både inne og ute i naturen. Vi søker deg som kan gi barna disse opplevelsene.

Les mer om verdiplattformen til Mormors Have her

Den vi ønsker oss

Du som skal jobbe som pedagogisk leder hos oss må være:

  • Utdannet barnehagelærer
  • Kunne snakke og skrive godt norsk, tilsvarende nivå B2
  • Allsidig og ansvarsbevisst
  • Ha interesse for og erfaring med barn, og gjerne ulike barnehagers driftsformer

Barnehagene Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage på Kongsberg eies av TeB Eiendom AS. Som ansatt hos oss vil du være en del av våre barnehagers pedagogteam. Du vil samarbeide tett med eier, daglig leder, andre pedagoger i barnehagen og i den andre barnehagen vår, Langekjenntunet Barnehage. Du må ha lederegenskaper og være interessert i utvikling innen ledelse.

Vi kan gi deg unike muligheter hvis du er den rette. Vi legger stor vekt på personlig egnethet! 

Arbeidstiden er 06.30-17.00 i turnus. Beliggenheten vår er på Gamlegrendåsen Syd i Kongsberg.

Søknad sendes til: therese@barnehageledelse.no

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med daglig leder Gro-Hege Einarsen på telefon 482 52 230.

Søknadsfrist: 20. mai

Lønn etter PBL tariffavtale.


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


MORMORS HAVE - AAGE HÅKONSENS VEI 9 - 3610 KONGSBERG - TLF 477 10 555

www.mormorshave.no

Cookies | Personvern